Error message

  • Warning: Illegal string offset 'field' in DatabaseCondition->__clone() (line 1818 of /home/kreativn/public_html/includes/database/query.inc).
  • Warning: Illegal string offset 'field' in DatabaseCondition->__clone() (line 1818 of /home/kreativn/public_html/includes/database/query.inc).

skola

Jesenja gozba u Čarobnom selu za decu iz German Elementary School-Belgrade

8. ДЕЧЈИ ВАСКРШЊИ САБОР

УГ „КРЕАТИВА-КРЕАТИВНО ОБРАЗОВАЊЕ

објављује

ВАСКРШЊИ НАГРАДНИ КОНКУРС

поводом 8. смотре дечјег ликовног, литерарног и драмског стваралаштва

 „ДЕЧЈИ ВАСКРШЊИ САБОР“, Бања Врујци, 16-17. април 2012.

Kreativni prostor za učenje

Preuzeto sa bloga Kreativna čarolija

Ako su švedski naučnici zaključili da tradicionalne učionice, koje podrazumevaju redove klupa i stolica, ne podstiču kreativnost i saradnju kod dece, zašto i mi ne bismo ozbiljno porazmislili o ovom gorućem problemu?

УНИЦЕФ ФИНАНСИРА ПРОЈЕКАТ "ЧАРОБНО СЕЛО" У БАЊИ ВРУЈЦИ

Одобрено је финансирање пројекта Етно-еко школа "Чаробно село" од стране УНИЦЕФ-а.

Носилац пројекта: УГ Креатива, Бања Врујци

Партнерске организације: ОШ „Милан Ракић“ Мионица, ОШ „Сава Керковић“ Љиг, Прва основна школа Ваљево, Општина Мионица, Туристичка организација Мионица, Културни центар Мионица, Пољопривредно газдинство Радојичић, УГ „Весник“ Косјерић, УГ „Завичајно друштво-Врујци“, Агенција за маркетинг „Табла“ из Ваљева и Црвени крст из Вршца.

 

Pioniri dečjeg i obrazovnog turizma u Srbiji

Program Ujedinjenih nacija „Održivi turizam u funkciji ruralnog razvoja“ je ponudio i direktan uvid u obrazovni turizam kroz studijsko putovanje u Sloveniju organizovano za predstavnike ključnih nacionalnih i lokalnih partnera.

Studijska poseta kojoj su učestvovali predstavnici javnog, privatnog i civilnog sektora, kako iz prosvete tako i turizma, predstavljala je priliku ne samo za usvajanje znanja i praksi koje se sprovode u regionu, već i za zbližavanje i umrežavanje potencijalnih nosilaca razvoja dečjeg i omladinskog obrazovnog turizma koje je nužno za njegov uspeh.

Subscribe to RSS - skola